Economisch congres Voorne-Putten 12 december

HOME  |  Contact  |  Nieuws  |  Economisch congres Voorne-Putten 12 december

Economisch congres Voorne-Putten 12 december

18 november 2016

Maandag 12 december zal een Economisch Congres in Theater de Stoep worden georganiseerd waarvoor de ondernemers van harte zijn uitgenodigd.

Het thema van het Economisch Congres is ‘evenwicht’. Evenwicht in bedrijfsvoering maar ook de balans tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs, de initiële peilers van VP-inQbate. En ook evenwicht in onze prachtige omgeving; natuur, stedelijk gebied en toerisme. Of de balans tussen…. Kortom, genoeg stof tot nadenken, meedenken en om mee te kunnen doen. Gedurende dit congres zal door partijen (overheid, ondernemers en onderwijs) de visie en de (on)mogelijkheden voor de economische ontwikkelingen op ons eiland worden uitgelicht.

U zult geïnspireerd worden door Jort Kelder als dagvoorzitter, aansprekende sprekers uit het bedrijfsleven en politiek en verrassend entertainment. De verkiezing van de starter, ondernemer en jeugdjuryprijs, waarvoor we uw stem in de zaal nodig hebben, zal ook deze avond weer plaatsvinden.

Programma

19.00 uur: Inloop in Theater de Stoep

19.30 uur: Start van het programma door Jort Kelder met o.a. Economisch profiel Voorne-Putten, Fieldlab Spijkenisse, Kennismaken met de genomineerden voor de ondernemersprijzen

Ca. 20.45 uur: Korte pauze met hapje en drankje

21.15 uur: Vervolg programma met verrassend entertainment, paneldiscussie, uitreiking ondernemersprijzen, de balans tussen bedrijfsleven en overheid

Ca. 22.30 uur: Napraten en netwerken in de foyer

Bestel uw kaarten

Meer informatie: www.economischcongres.nl

Top