Gratis startabonnement op Milieubarometer

HOME  |  Contact  |  Nieuws  |  Gratis startabonnement op Milieubarometer

Gratis startabonnement op Milieubarometer

23 februari 2017

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. De gemeenten op Voorne-Putten helpen bedrijven op weg met een gratis startabonnement op de Milieubarometer.

De Milieubarometer is een waardevol hulpmiddel bij het besparen op energie en verminderen van milieubelasting. Na het invullen van energieverbruik en andere milieugegevens vertaalt de Milieubarometer deze in heldere grafieken en kengetallen die inzicht geven in de eigen milieuprestaties. Hij laat zien waar het meeste te besparen is en wat zinvolle maatregelen zijn.

De Milieubarometer geeft een overzicht van maatregelen die zich snel en zeker binnen 5 jaar terugverdienen. Door deze maatregelen uit te voeren voldoen bedrijven ook direct aan de wetgeving. Daarnaast helpt de Milieubarometer om aan wensen van klanten en opdrachtgevers te voldoen. Zij vragen steeds vaker om een CO2-footprint of een duurzaamheidsverslag, deze kunnen bedrijven eenvoudig zelf maken met de Milieubarometer. Ook is de Milieubarometer een goed hulpmiddel voor bedrijven die een duurzaamheidskeurmerk of certificaat willen halen of behouden. Veel bedrijven gebruiken de Milieubarometer om te voldoen aan de eisen van keurmerken zoals ISO 1400, de CO2-prestatieladder en Green Key.

Kijk voor meer informatie of voor het aanvragen van het gratis startabonnement op www.milieubarometer.nl/gratis-startabonnement. 

Top