Masterclass Stad-Platteland

HOME  |  Contact  |  Nieuws  |  Masterclass Stad-Platteland

Masterclass Stad-Platteland

1 augustus 2016

Wil jij jouw voedselbedrijf een stap verder brengen? Meld je dan aan voor de Masterclass Stad-Platteland 2016-2017 dat het Food Cluster van de Gemeente Rotterdam organiseert in samenwerking met onderzoekers van de Wageningen Universiteit.

Samen met collega’s uit o.a. de tuinbouw, akkerbouw en veehouderij ga je in een reeks van 7 sessies tussen 9 september 2016 en 24 maart 2017 aan de slag om jouw business model te verbeteren en jouw toekomstdromen waar te maken.

Met behulp van coaching en het doen van veldonderzoek, ga je op zoek naar nieuwe manieren om jouw producten en diensten af te zetten in de stad. Ook ga je dieper in op de vraag welke mensen van jouw product of dienst gebruik maken, wat hun behoeften zijn en hoe je hen het beste kunt bereiken.

Er is plek voor max. 20 deelnemers. Wij zijn daarvoor op zoek naar voedselproducenten uit verschillende sectoren die produceren binnen een straal van 40 km van Rotterdam. We selecteren onder meer op basis van sector, geografische spreiding, motivatie en leerdoelen. Kosten: € 500,- per deelnemer.

Lees meer over het programma in de flyer. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Top