Werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt

HOME  |  Contact  |  Nieuws  |  Werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt

Werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt

27 februari 2017

Voorne-Putten Werkt is hét werkleerbedrijf op het eiland Voorne-Putten en het havengebied.

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne bundelen hiermee hun kennis, ervaring en netwerk in een gemeenschappelijke regeling. De organisatie heeft een bedrijfsmatig karakter en bouwt in fasen aan een nieuw werkleerbedrijf dat tot doel heeft onze arbeidsregio te versterken.

Voorne-Putten Werkt voert de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en Participatiewet uit waarbij de gemeente Nissewaard optreedt als centrumgemeente. De sociale werkvoorziening van de regio, voorheen bekend als De Welplaat, is daarmee ook onderdeel van Voorne-Putten Werkt. De organisatie bedient een regio met 150.000 inwoners. Ook biedt Voorne-Putten Werkt voor werkzoekenden arbeidsontwikkeling en ondersteuning bij het vinden van werk.

Verbinding maken tussen werkgever en werkzoekende

In de dienstverlening staat de werkgever centraal. Voorne-Putten Werkt bekijkt samen met de werkgever het arbeidsvraagstuk en legt de verbinding met de talenten van gemotiveerde mensen in ontwikkeling. Voorne-Putten Werkt weet wat er in de arbeidsmarkt speelt en maakt een ‘match’ die economische meerwaarde biedt en vorm geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

U kunt bij Voorne-Putten Werkt terecht voor personeel, uitbesteding van werk, informatie en advies of wanneer u sociaal wilt ondernemen. De dienstverlening is kosteloos. Dat geldt voor werving, plaatsing en nazorg, maar ook voor maatwerkadvies over subsidieregelingen.

Contact

Hoofdvestiging

Laanweg 3, 3208 LG  Spijkenisse
Telefoon: (0181) 692 555
E-mail: info@vpwerkt.nl
Website: www.vpwerkt.nl 

Top